Нужен наследник

Илија живее сам во просторија која се наоѓа на имотот на неговиот татко, тој не е вработен и е самец. На овој имот…

Развод на брак

Тамара живееше во брачна заедница со својот сопруг повеќе од 3 години. Во текот на бракот добија син кој сега е на…