Категорија

Правни совети

Долг

Кемал добива опомена од адвокатска канцеларија овластена од комуналното претпријатие дека доколку не склучи договор…

Туѓа нега

Зоран има 40 години и живее со своите родители во семејната куќа.  Родителите на Зоран доставија барање за туѓа…